V času epidemije brezplačen servis za vse dostavljavce

dostava-hrana-corona-epidemija

V času epidemije bomo vsem dostavljavcem hrane nudili brezplačen servis koles. Zavedamo se, da so dostavljavci na kolesih ena od najbolj izpostavljenih skupin, zato jo bomo s to gesto še dodatno podprli.

Mariborska kolesarska mreža je s ponedeljkom, 20. 4. 2020, znova zagnala servisno delavnico popravila koles v Centru mobilnosti Maribor na Partizanski cesti 21. Pri tem bodo še posebno prednost imeli dostavljavci, ki v času epidemije izvajajo dostavo hrane na domu. Prav za dostavljavce bodo serviserji Mariborske kolesarske mreže vse preglede in popravila koles izvajali brezplačno. Sicer pa so se s ponedeljkom, 20. 4. 2020, začeli servisi tudi za vse ostale stranke.

Pri tem vse stranke prosimo, da na servis ne prihajajo brez predhodne najave po telefonu na številki  040-556-459. Prevzem in oddaja koles poteka v skladu s priporočili NIJZ, kar pomeni, da so vsa naročila na servis izvedena po telefonu. Prav tako se prevzem koles izvaja na dvorišču za stavbo. Stranke prosimo, da v lokal iz sprednje strani ne vstopajo, temveč pozvonijo na zvonec PRITLIČJE, ki se nahaja pred vhodnimi vrati.

Servis koles odpiramo skladno z Odlokom o spremembah in dopolnitvi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS št. 53/20).