Rezultati Strava izziva “V 28 dneh okoli sveta – v slogi je moč”

Pa je Strava izziv za nami! In kako nam je šlo? Presegli smo vsa pričakovanja na vseh področjih! Članstvo našega kolesarskega kluba se je povečalo za skoraj 100%, zdaj nas je že 224! Ob takšni množici članov_ic smo kajpak z lahkoto dosegli cilj izziva. Že po 3 tednih smo namreč prevozili 40.815,13 kilometra in prišli okoli sveta. Ob zaključku izziva smo člani_ice naše skupnosti skupaj prekolesarili vsaj 60047.9 kilometra! Zakaj vsaj? Ker se nam je pripetil sladek problem prevelikega števila novih članov_ic, ki so pridno kolesarili_e, Strava pa nam na žalost javlja podatke samo za najboljših 100 kolesarjev_k v posameznem tednu. Tako se je zgodilo, da se kateremu izmed članov_ic kluba kak kilometer oz. kakšna izmed aktivnosti ni štela. Tako smo na koncu prekolesarili_e precej več, nikoli pa ne bomo izvedeli, koliko. Posledično smo trčili ob drug problem. Možnosti za sodelovanje v žrebu nagrad sta bili dve, ali skupno vsaj 100 prevoženih kilometrov, ali opravljenih vsaj 20 aktivnosti. Ker nismo mogli s 100% gotovostjo zagotoviti točnosti rezultatov, smo se odločili zagonetko rešiti drugače. Upoštevali smo 12. člen “Pravil in pogojev za nagradno igro Strava izziv”, ki nam v primeru tehničnih vzrokov ali višje sile omogoča spremembo pravil. Zavoljo odličnega rezultata celotnega kolesarskega kluba Kolesarsko mesto na Stravi smo tako v boben za žrebanje nagrad uvrstili kar vse člane_ice našega kluba, ki so opravili vsaj eno kolesarsko vožnjo v tem izzivu. To se nam je zdela kar najboljša možna rešitev.

Sedaj pa k nagrajencem_kam.

Nesporni zmagovalec izziva s skupno največ prevoženimi kilometri je Valter Pertovt. V 4 tednih trajanja izziva je prevozil kar 2671 kilometrov. Iskrene čestitke za osvojeno nagrado v obliki darilne kartice SuperCard Sport v vrednosti 50€, ki jo je prispeval soorganizator izziva EIT Urbana mobilnost RIS Hub Slovenija! Lestvice vodilnih in s tem vaš rezultat si lahko ogledate spodaj.

Kot omenjeno že zgoraj, smo v boben za žreb preostalih dveh nagrad vključili vse člane_ice kolesarskega kluba, skupaj torej 223 udeležencev_nk (Valter Pertovt, ki je nagrado že dobil, je bil izvzet). S pomočjo spletne strani wheelofnames smo izžrebali preostala dva zmagovalca_ki. Prvi žreb je nagrado v obliki darilne kartice SuperCard Sport v vrednosti 50€ namenil Darku Šonu. Čestitke Darko in upamo, da boste kartico dobro unovčili in vašemu kolesu privoščili kakšen nov dodatek! Nato smo kolo imen ponovno zavrteli in izžrebali Majo Re, ki pa na žalost v sklopu izziva ni opravila nobene aktivnosti ali pa je imela zaseben profil, kar je v nasprotju s pravili nagradne igre (5. člen). Tako smo kolo z imeni zavrteli ponovno in izžrebali Kajo Lavička. Kaji čestitamo za osvojeno nagrado in ji želimo obilo kolesarskih užitkov v prihodnje!

Vsi trije nagrajenci prejmejo tudi majice “Goni se”, ki jih je v sodelovanju z Mariborsko kolesarsko mrežo izdelal umetnik Jernej Žumer. Nagrajenca in nagrajenko prosimo, da nas kontaktirajo na mkm.kolesarji(at)gmail.com in se dogovorimo za način prevzema nagrad.

Vsem sodelujočim se še enkrat zahvaljujemo za vsak prevožen kilometer, ki nas je pripeljal do osvojenega cilja in še dlje. Do naslednjega Strava izziva vam želimo obilo kolesarskih užitkov in predvsem varno pot!

 

LESTVICA “Prevoženi kilometri”:

LESTVICA “Število kolesarskih aktivnosti”: