Winter Bike to Work Day 2022

Winter Bike to Work Day bomo letos obeležili, v petek, 11. februarja 2022. Vsakoletni dogodek spodbuja sezosnke kolesarke_je, da se pogumno uprejo elementom in se na delo odpeljejo s svojimi kolesi. Da se bomo v čim večjem številu  odpravile_i v službo s kolesom tudi v Sloveniji in Mariboru, organiziramo v našem Strava klubu “Kolesarsko mesto” nagradno igro.

Kako do nagrade?

Vsaka_, članica_ našega Strava kluba, ki se bo ta dan vozila_ s kolesom, bo uvrščena_ v nagradno žrebanje za majico s kolesarskim motivom MKM, po lastni izbiri (več o majicah MKM na tej povezavi). Izržrebali bomo 3 nagrajenke_ce. Vabljene_i, da se pridružite kolesarskemu klubu “Kolesarsko mesto” na Stravi in se priključite našim številnim dogodkom!

Vabimo vas tudi, da se priključite akciji spletne platforme za trajnostno mobilnost, ki vas vabi da se v petek na delo, v šolo, na fakulteto, po vsakodnevnih opravkih ali pa na obisk k prijateljem odpravite s kolesom ter svoje zimske kolesarske utrinke na socialnih omrežjih označite s ključnikom #kolo365.  Več o njihovi akciji, zimskem kolesarjenju in zgodovini Dneva zimskega kolesarjenja najdete tukaj.

Se “gonimo” v petek!