Znani nagrajenci akcije Winter bike to work day 2022

V petek 11. februarja 2022 smo obeležili Winter bike to work day! Ideja za Winter bike to work day je povezana z letnim dogodkom, ki ima svoje korenine v letu 1956 in spodbuja ljudi, da se na delo odpravijo s kolesom. Glavni namen je spodbuditi ljudi, da se zavežejo k bolj pogosti izbiri kolesa kot prevoznega sredstva, tudi v zimskih mesecih.

Izmed vseh, ki ste v petek v sklopu našega kolesarskega kluba »Kolesarsko mesto« na Stravi  izvedle_i vsaj eno kolesarsko aktivnost, smo izžrebali tri srečne nagrajence!

Nagrado prejmejo:

  • Aleš Hostnik
  • Anže Vidmar
  • Marko Pahor

Vsak izžrebani, si lahko izbere eno MKM majico. 2 kolekciji majici smo pripravili v sodelovanju z umetnikom Jernejem Žumrom, s katerim smo tudi izvedli razstavo Kolesnice, v sklopu kolesarskega festivala. Gre za majici “Goni se” in “5xR” , izbere pa se lahko tudi majica I BIKE MB, katera je že nekaj časa zaščitni znak MKM. Katera majica bo nagrajence osebno najbolj nagovorila, bomo še videli, za vse, ki vas prav tako zanima kako do naših majic, pa več na tej povezavi.

Vabljene_i, da se priključite tudi našemu klubu »Kolesarsko mesto« na Stravi, saj bomo v kratkem pripravili nov kolesarski izziv.

Želimo vam obilo kolesarskih užitkov vsem skupaj in predvsem varno na vaši poti!