Kolesarski izlet po Dravski kolesarski poti od Ormoža do Maribora

Mariborska kolesarska mreža in RRA Podravje – Maribor vas v sklopu Evropskega tedna mobilnosti vabita na enodnevni kolesarski izlet po Dravski

Drava Bike / Sam Strauss

kolesarski poti od Ormoža do Maribora.

Dobili se bomo v soboto 16. 9. 2023 ob 6.45 na glavni železniški postaji v Mariboru. Z vlakom se bomo ob 7.05 zapeljali do Ormoža, od koder bomo s kolesi krenili nazaj proti Mariboru. Izlet bomo razdelili na dve etapi in sicer Ormož – Ptuj in Ptuj – Maribor, v skupni dolžini 60 km. V našem najstarejšem mestu bomo imeli tudi krajši postanek za okrepčilo in ogled znamenitosti.
Dogodek je brezplačen in je namenjen vsem kolesarskim navdušencem, vseh starostnih skupin. Za topel obrok bo poskrbljeno. Potrebujete samo kolo, bidon vode in primerno zaščitno opremo.
OBVESTILO: Vsa mesta za kolesarski izlet po Dravski kolesarski poti od Ormoža do Maribora so ŽE ZASEDENA. Prijavljene uvrščamo na čakalno listo, za primer, da bi kdo udeležbo odpovedal. Veseli nas, da smo tako hitro zapolnili vsa mesta in nas hkrati žalosti, da smo omejeni z maksimalnim številom udeležencev. Obljubimo, da bomo v kratkem pripravili še kakšen tovrsten izlet!
Število mest je omejeno, prijave zbiramo na mkm.kolesarji@gmail.com do vključno 10. 9. 2023 oz. do zapolnitve mest (omejeno na 30).
Podroben program dogodka bomo posredovali vsem prijavljenim.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.