Decembrski Strava izziv Mariborske kolesarske mreže

Javni potniški promet ponovno stoji. Jutranje temperature so že pod lediščem, tako da vozniki avtomobilov zjutraj že pridno praskajo vetrobranska stekla. Mi pa smo na Mariborski kolesarski mreži po enomesečnem premoru ponovno zagnali naš kolesarski izziv!

Po dveh izzivih na aplikaciji Endomondo, smo sedaj uspeli izziv prestaviti na najpopularnejšo kolesarsko aplikacijo Strava. Vabimo te, da se nam pridružiš v našem kolesarskem klubu Kolesarsko mesto. Kot v prejšnjih dveh izzivih, bomo tudi tokrat nagradili najboljšega_o kolesarja_ko, le da bomo tokrat podelili nagrade v 3 različnih kategorijah in eni super kategoriji!

Zmagovalec_ka posamezne kategorije bo prejel_a bon za osnovni kolesarski servis na Mariborski kolesarski mreži v višini 25€. V primeru, da tekmovalec_ka zmaga v večih kategorijah, mu oz. ji pripada nagrada za vsako kategorijo!

Za sodelovanje v tokratnem izzivu, kliknite na tole povezavo oz. skenirajte tole QR kodo in se pridružite MKM kolesarskemu klubu Kolesarsko mesto na Stravi. Prav tako vas prosimo, da nam pošljete mail s katerim potrjujete sodelovanje na mkm.kolesarji@gmail.com, da vas bomo dodali v obdelavo podatkov.

Na tej povezavi  lahko spremljate sproti posodobljene razpredelnice (posodobijo se na 15 minut) za vse 4 kategorije in splošne pogoje sodelovanja v kolesarskem izzivu.

Varno in toplo kolesarjenje vam želimo!