Rezultati Strava izziva “Važno je sodelovati, ne zmagati”

Mesec marec je za nami in s tem tudi kolesarski izziv “Važno je sodelovati, ne zmagati!” na Stravi . Klub Kolesarsko mesto na Stavi je v tem času presegel mejnik 50 članov_ic. Za vse, ki ne veste, tokratni izziv je temeljil na kolesarskih odsekih oz. segmentih, ki so med kolesarji_kami v Mariboru in okolici posebej priljubljeni. Izbrali smo jih 8, 4 priljubljene vzpone in 4 ravninske odseke oz. segmente v Mariboru in okolici. Poskrbeli smo, da se je našlo za vsakogar nekaj. Od zahtevnega vzpona na Areh, do mestne vožnje mimo Magdalenskega parka. V boben, iz katerega smo izžrebali zmagovalca_ko se je uvrstil vsakdo_a, ki je uspešno prevozil_a določene odseke. Za vsak prevožen odsek, se je udeleženec_ka uvrstil_a v boben in tako si vas je kar nekaj uspelo povečati možnosti za uspešen žreb.

Z veseljem sporočamo, da je za nagrado v obliki bona za servis kolesa na Mariborski kolesarski mreži v vrednosti 40 € na izzivu “Važno je sodelovati, ne zmagati!” bil izžreban Boštjan Krajnc.

Tri praktične nagrade v obliki zračnice po lastni izbiri pa prejmejo:

  • Samo PS
  • Samo Granda
  • Aleš Kolar

Vsem udeležencem_kam se zahvaljujemo za sodelovanje, vse pa vabimo, da se nam pridružite v kolesarskem klubu Kolesarsko mesto na Stravi (klik).  Naslednji izziv bomo imeli že med 12. in 18. aprilom 2021, v sklopu festivala  Kolesarsko mesto. Več o novem izzivu najdete tukaj. Vsi pa sta vabljeni_e, da si ogledate program festivala Kolesarsko mesto, saj verjamemo, da boste našli tudi kaj zase. Pripravili smo interaktivni kolesarski Lov na zaklad po Mariboru, razstavo Kolesnice Jerneja Žumra, spletni kolesarski potopis Rožleta, ki se je odpravil s kolesom na Kitajsko, posvet o financiranju kolesarske infrastrukture, podcast o gorskem kolesarjenju v Mariboru in še kar nekaj drugih zanimivih dogodkov.

Vabjeni_e!