Postani član_ica MKM

Mariborska kolesarska mreža je vedno odprta za nove člane_ice. V našem društvu si lahko aktivn_a na številne načine in s tem sooblikuješ kolesarsko skupnost našega mesta. Poleg tega lahko s članstvom v MKM koristiš številne ugodnosti. Pred izpolnitvijo vloge za pristop k članstvu, te prosimo, da prebereš Izjavo o varovanju zasebnosti spodaj:

Članarina

Članarina se nakaže na TRR društva: SI56 0417 3000 0669 494. Članarino lahko poravnaš tudi osebno na infotočki Centra mobilnosti Maribor, vsak dan med 9. in 17. uro.

Članarina se plačuje letno in znaša

  • 20 EUR za zaposlene in
  • 15 EUR za ostale statuse (brezposelni_e, študentje_ke, upokojenci_ke, dijaki_nje, šolarji_ke)

Prakticiranje članstva

S tem, ko si postal_a del članstva se zgodba šele začenja. Lahko se aktiviraš na različne načine: razvoj kolesarskega prometa, sodelovanje pri promociji kolesarstva, udeležba na izletih, delo v kolesarski delavnici ipd. Poleg tega lahko sodeluješ v organih društva in se udeležiš letnih občnih zborov.

Članska izkaznica

Pogoj za pridobitev članske izkaznice je plačana članarina.

Izjava o varovanju zasebnosti

V Drušvu Mariborska kolesarska mreža spoštujemo tvojo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko vloge za pristop k članstvu, skrbno varovali.

  • Tvoje podatke bomo uporabljali izključno za obveščanje o aktivnostih društva.
  • Tvoje podatke bomo uporabljali za obveščanje o aktivnostih društva do prejetja odjave od prejemanja.
  • Tvojih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kadarkoli lahko zahtevaš:

  • Odjavo od prejemanja obvestil s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo tvoj e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o tebi, s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o tebi, s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org

Več informacij: Mariborska kolesarska mreža, Partizanska cesta 21, 2000 Maribor

S potrditvijo prijave potrjuješ, da sprejmeš statut Mariborske kolesarske mreže, želiš postati njen_a član_ica in da si seznanjen_a z Izjavo o varovanju zasebnosti.