Postani prostovoljec_ka MKM

O prostovoljstvu v Mariborski kolesarski mreži

Mariborska kolesarska mreža tekom celega leta z veseljem sprejema nove prostovoljce_ke. Vabljeni_e vsi_e, ki bi radi_e vrnili_e družbi in naravi skozi aktivno vključevanje v programe, vezane na spodbujanje trajnostne mobilnosti, spreminjanje osebnih potovalnih navad, pridobivanje novih znanj in veščin ter še kaj.

V našem društvu si lahko aktiven_na na številne načine in s tem sooblikuješ kolesarsko skupnost našega mesta. Programi, ki jih ponujamo, so vezani na kolesarsko infrastrukturo, zagovorništvo in prometno politiko, trajnostno mobilnost, ter praktično popravljanje koles.

Želiš postati naš_a prostovoljec_ka? Izpolni spodnji vprašalnik in po prejemu prošnje te bomo z veseljem kontaktirali, da se dobimo še v živo ali preko ZOOM-a ter dorečemo podrobnosti. Pred izpolnitvijo vloge za pristop k prostovoljstvu, te prosimo, da prebereš Izjavo o varovanju zasebnosti spodaj.

Želiš izvedeti več o prostovoljstvu v Sloveniji?

Več o prostovoljstvu v Sloveniji si lahko prebereš na tej povezavi.

Izjava o varovanju zasebnosti

V Drušvu Mariborska kolesarska mreža spoštujemo tvojo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko vloge za pristop k članstvu, skrbno varovali.

  • Tvoje podatke bomo uporabljali izključno za obveščanje o aktivnostih društva.
  • Tvoje podatke bomo uporabljali za obveščanje o aktivnostih društva do prejetja odjave od prejemanja.
  • Tvojih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kadarkoli lahko zahtevaš:

  • Odjavo od prejemanja obvestil s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo tvoj e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer ga bomo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranili še do največ 6 mesecev, nato pa ga trajno izbrisali.
  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o tebi, s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o tebi, s posredovanjem pisne zahteve na naslov mkm@kolesarji.org

Več informacij: Mariborska kolesarska mreža, Partizanska cesta 21, 2000 Maribor.